logo Reflect-Ing

logo reflect-ing.nl

Recensies

Ik heb genoten van een heerlijke Access Bars-sessie van Ingeborg. Het is ontspannend en het voelt als een soort van vakantie in je hoofd. De energie die vrijkomt stroomt door je lijf. De nachten erna heb ik heerlijk diep en lang kunnen slapen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel!

I.S. 

Met veel liefde, passie, persoonlijke afstemming en verbinding maakt Ingeborg tijd voor mij. Tijd voor mijn verhaal, ze luistert, ze draagt idee├źn aan en put uit eigen ervaringen. Ze stemt op maat af, voelt aan wat ik nodig heb, vaak nog voordat ik dat zelf in de gaten heb. Ingeborg begeleidt mij in een proces waarin ik mag leren mezelf meer ruimte te geven in mijn leven, waarin ik mag leren mijn eigen gevoel te herkennen, erkennen en hiernaar mag luisteren. In een van onze sessies noemde ik het magische handen en magische woorden, en zo is het! Ingeborg is voor mij goud waard.

L.J.

Ik vond het fijn dat Ingeborg me erg heeft geholpen met het omgaan met slechte gedachten. Nu kan ik namelijk beter met ze omgaan en ben ik relaxter. Dit heeft ze gedaan op allerlei verschillende manieren, zoals met kletsen, tekenen en me een soort stappenplan geven.

M.G.