logo Reflect-Ing

logo reflect-ing.nl

Acces Bars en Access Energetic Facelift

Access Bars zijn 32 punten op het hoofd, waarin je alle ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties hebt opgeslagen die op een bepaald moment belangrijk in je leven(s) waren. Zo heb je punten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc. 

Door deze punten (bars) zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Net als bij een computer schoon je de harde schijf op. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, er komt ruimte en ontspanning in je lijf. Je maakt ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Bij een Access Energetic Facelift worden de bovenkant van de borst, hals en hoofd door een zachte kalmerende aanraking energetisch behandeld. Door het loslaten van stress en blokkades wordt het zelfhelend vermogen geactiveerd. In het hele lichaam worden diepgaande helingsprocessen opgestart; de behandeling werkt verjongend op celniveau. Het is eigenlijk meer een algemene lichaamslift dan een facelift alleen. Het lichaam herstelt, verlevendigt en verjongt van binnenuit.

Mijn aanpak

Ik geef de behandeling door de bars aan te raken waardoor de energie weer gaat stromen. Deze behandeling duurt iets meer dan een uur en is op zijn mínst een fijne hoofdmassage. Op zijn méést verandert het je leven!

In onderstaand filmpje introduceert neuroloog en neurowetenschapper Dr. Jeffrey L. Fanin zijn onderzoek naar de werking van Access Consciousness.

https://youtu.be/DgGbFRjqQPk

Voor wie

Access bars is voor kinderen en volwassenen.
Access Energetic Facelift is voor volwassenen.

En nog iets

Access bars en Access Energetic Facelift laat je heerlijk ontspannen!

Als je meer wil weten, neem dan contact met me op.