logo Reflect-Ing

logo reflect-ing.nl

Coaching voor het onderwijs

Of je nu kind, ouder, leerkracht, intern begeleider of directeur bent, in het onderwijs is altijd veel te doen. Het tempo is hoog en je moet rekening houden met belangen van iedereen. Dit hoeft geen probleem te zijn als je genoeg energie hebt en goed in je vel zit. Echter……soms lukt dat niet en heb je last van dingen die zich thuis, op je werk of in de klas afspelen. Dan wordt met je werk bezig zijn lastig. Je dreigt vast te lopen en het wordt moeilijker om nog met plezier naar school te gaan. 

Mijn aanpak

Als coach kijk ik samen met jou naar de oorzaken van het probleem en zoeken we samen welke behoeften er aan ten grondslag liggen. Wat heb jij nodig om goed te kunnen functioneren? Hoe kun je weer in je kracht komen?
Ik leer je je eigen grenzen en mogelijkheden kennen waarmee je jezelf kunt zijn in de organisatie en kunt blijven functioneren in lastige tijden. Je komt weer in balans!
Hierbij maak ik gebruik van FiRe-communicatie, Marcostherapie, Access-bars en mijn eigen ervaring over HSP, onderwijs en burn-out.

 

Voor wie

Coaching in het onderwijs is voor kinderen, ouders, leerkrachten, intern begeleiders en directeuren in het onderwijs.

En nog iets

Natuurlijk kan ik je ook helpen om mens in de organisatie te zijn als je in een andere (beroeps)groep functioneert en wilt blijven functioneren in lastige tijden.

Photo by Deleece Cook on Unsplash

Als je meer wil weten, neem dan contact met me op.